Eurowon tarjoaa urheilumahdollisuuksia omissa tiloissaan Kalevankadulla kaupungin keskustassa. Meillä on yhteensä noin 100 asiakasta taekwondossa ja naisten lady fitness -voimailuryhmässä. Tarjoamme liikuntaa yli 30 tuntia viikossa.

Eurowonin taekwondosalia johtaa Eero Viinikainen. Eero kunnioittaa toiminnallaan korealaisen opettajan Park Jong Manin antamaa oppia, innostusta ja esimerkkiä lajissa. Eerolla on 28 vuoden kokemus taekwondosta.

Meillä on nuorimmat harjoittelijat 5-vuotiaita ja kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan. Harjoituksia on eri ikä- ja taitoryhmissä harrastajista kansainvälisen tason kilpailijoihin ja maajoukkue-edustajiin. Eurowon tarjoaa sydämellä sitä, mitä ei ole lähiseuduilla muutoin saatavissa.

Tärkeintä meille on avoimuus, tasapuolisuus ja rehellisyys. Tarjoamme kaikille hyvää henkilökohtaista palvelua ja kehittävää harjoittelua. Meidän ilmapiiriä on kiitelty ja meillä ei tarvitse kenenkään joutua syrjityksi tai kiusatuksi. Se on sitä oikeaa lajihenkeä ja huolehdimme aina jokaisesta.

– Eero perusti toiminimi EUROWONin 4.7.2013 parantamaan mahdolisuuksia taekwondon harjoittelijoille Jyväskylässä ja siinä sivussa tarjoamaan laadukkaita lajivarusteita nopealla toimituksella koko Suomeen
– Jyväskylän ensimmäinen taekwondosali avautui 1.6.2016
– toiminimen nimi muuttui PILSEUNG:ksi 3.2.2017 uuden osakeyhtiön tieltä
– EUROWON OY perustettiin 26.1.2017 ja se toimii aktiivisesti kaikkien parhaaksi